20 mars 2008

Dagens upptäckt

Jossan har pollenallergi! Föga förvånande, men dock. Med två allergiska föräldrar så kom det ju inte som någon större överraskning, men idag blev det väldigt tydligt.

Nu när Jens inte är hemma så passade jag på att köpa Påskliljor som står här hemma och är så gula och vackra. Jossan har också haft ett påskris med eget påskpynt hem som hon gjort på fritids. Jag passade på att sätta detta i vatten ett par dagar för att sedan ta bort det tills Jens kom hem. Jag är ju också allergisk, men inte som Jens. Dessutom så står jag ut ett par dagar eftersom det är så fint, men eftersom Jens har astma så är det värre för honom.

Men se det funkade inte! Jossan har snörvlat och nyst jätte-mycket, så där fick vi det beviset. Nu är påskriset förpassat till soptunnan och de vackra gula påskliljorna står i uterummet.

6 kommentarer:

Kim sa...

Typiskt! Trodde nästan att hon skulle klara sig, men hon hade ju knappast de bästa förutsättningarna...

Jennica... sa...

Nej, stackars barn, hon har ju inte det. Det värsta är ändå att hon då troligen även är/blir pälsdjursallergiker.....och då tänker jag på hästarna.....

Kim sa...

Just ja! Pållarna! Men det måste ju gå att ordna på något sätt? Det finns väl allergifria pållar! Jag menar, kan Lars Frölander vara allergisk mot klor så kan väl Jossan vara allergisk mot pållar!

Jennica... sa...

Nja, allergifria hästar finns faktiskt, men de är ovanliga. Man kan också gå och ta sprutor typ en gång i månaden i fem år eller något sånt, och då blir man av med sin allergi. Jobbigt, men helt klart värt det om man nu skulle behöva ge upp sin hobby. Jag har faktiskt funderat på det själv. Men vi får se först, hur det artar sig.

Är Frölander allergisk mot klor??!?!?! Värsta oturen ju!!

Anonym sa...

Hej

Är Frölander allergisk mot klor?
Det är väl inte så farligt. Är det Fågelklor eller Kattklor eller vad? Har han något husdjur går det ju alltid att klippa klorna för att lindra allergin.

Pappan

Kim sa...

Återigen... *heavenswiththeeyes*