21 februari 2008

Jobbar hemma

Hela förmiddagen har jag varit och jobbat i Malmö varuhuset. Det är jätte-kul att komma ut i "verkligheten"! Vi ska köra pilot (test) av vår kiosk-lösning där så jag var där och började förbereda och planera. Det ska bli väldigt kul att jobba med dem! De är väldigt engagerade och vill lika mycket som jag att detta ska bli bra.

Tog min lunch på IKEA och det slutade som det alltid gör när man är där.....en brun kasse fick följa med hem och i den finns: värmeljus, servetter, fotcreme, 8 små glasskålar (5:-/styck), 8 små vita ugnsformar för förrätt eller efterrätt (9:-/styck) och plastburkar. Det går inte att åka därifrån tomhänt! :)

Nu sitter jag här hemma i köket och jobbar vidare. Det går bra, jag har blivit mycket bättre på att arbeta hemifrån. Förr hade jag svårt med koncentrationen, men nu tycker jag det är riktigt mysigt.

Tänkte ta en tur bort till gymmet senare och köra lite styrka. Hörde ryktas att svärmor tycker jag har blivit helt tossig med träningen! Svärfar har däremot skrivit peppande kommentar och det tackar jag för!! :)

Ikväll blir det nog en tur till ICA MAXI för att handla till lördagens tjejmiddag!
Jag ser verkligen fram emot det! Tjejmiddagen alltså - inte att handla! :)

Inga kommentarer: