02 februari 2008

Idag

Idag har vi haft en pool-dag. Harligt!!
Det ar mysigt att gora utflykter men ocksa valdigt skont att bara vara har och ta det lugnt. Det har tagit oss ganska lang tid att varva ner och fa in ratta lugnet. Men nu har det infunnit sig rejalt!! Lagom till man ska aka hem....

Sa idag har vi solat, badat och last. Jossan har lekt med sin nya kompis har, som heter Daniella och ar 9 ar. Vi varvar bad i havet med bad i poolen, men mest blir det i poolen eftersom Jossan tycker det ar roligast.

Hon ar sa duktigt i vattnet!! Hon har simmat 53 meter, det ar rekord! Hon dyker fran kanten riktigt snyggt. Hon snorklar och far fram med sina fenor. Idag har hon lart sig gora en volt fran kanten!! Hon ar helt otrolig!

Just nu star hon har brevid mig och laser vad jag skriver. Jens tittade precis ut fran bungalown, han har slappat lite framfor tv:n. Nu borjar det bli dags att duscha och gora sig i ordning. Ikvall ater vi middag i Saladan, tror det blir pizza!

Jo forresten! Det har regnat och askat idag!! Det kanske kan gladja er nagot! :)
Fast det saklart, det ar ju fortfarande varmt och skont och det gick over snabbt!!

Stora KRAMAR till er alla!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var kul att få en ny rapport.
Ha en fortsatt skön semester! Jag tycker ni har varit borta jättelänge.... men när kommer ni hem egentligen? Ni stannar kanske på Koh Lanta.

Många kramar!!