14 januari 2008

Ny vecka igen!

Sista veckan innan vi åker....! :)

I morse vaknade Jossan klockan 4 och kunde inte somna om, vilket innebar att jag också fick vakna klockan 4 och sedan hade jag samma problem med att somna om.... Så nu är jag ganska så trött.... Var i alla fall duktig i morse och åt frukost och tog det lugnt!

I fredags hade vi en lugn kväll. God mat, wokad kyckling med grönsaker i kokosmjölk - mums! Gott vin därtill.

I lördags tog Jens Jossan till ridningen och det hade gått bra. Hon red på Smulan som är en fjording och en riktig "stridsvagn", ett riktigt muskelpaket! :)

Dagen ägnades åt att städa ut julen. Julgranen kastades ut och allt "pynt" packades ner. Lika mysigt som det är att ta fram allt, lika skönt är det att få packa ner det igen. Det enda som känns lite trist är julstjärnor och ljusstakar eftersom de ger ett så mysigt ljus. Belysningen ute i buskarna är kvar, det tycker jag att man kan ha kvar ett tag till. Det är så fint även under denna mörka perioden!

På eftermiddagen åkte Jens in till Malmö för att träffa Jörgen, de skulle gå ut, och jag och Joss åkte och handlade till vår middag med Kim. Hämtade upp henne vid tåget på vägen hem. Det blev en riktigt mysig kväll. Vi åt kyckling med ädelostsås och så hade vi glass till efterrätt. Mycket prat blev det! Jossan roade sig med att mysa framför TV'n och sedan så satt hon hos oss och gjorde en massa pärlplattor.

Vi avslutade kvällen - eller rättare sagt natten - med att titta på Hitchcocks "Fåglarna" på TV och åt popcorn. Vi kom inte i säng förrän vid 3-snåret.

På söndagen körde jag Kimman hem efter en lång slö förmiddag. Lämnade henne hos Mamma och Pappa tillsammans med alla madrasser som vi lånat till Nyår. Sedan åkte jag på en liten "turné" och lämnade saker till alla de som glömt grejor hos oss på Nyår! :) Jossan lekte med kompisar och var kvar "hemma".

Lugn kväll. Lite pyssel hemma med tvätt och middag. Gjorde läxor med Jossan. Slö kväll i TV-soffan.

Inga kommentarer: