03 december 2007

Ny vecka igen....

Tiden går så otroligt fort nu! Bara 3 veckor kvar till jul!

Vi överlevde vår hektiska helg, den var ju full med aktiviteter! Men allt gick bara bra. Jossan hade jätte-kul på sitt skridskokalas. Helt otroligt vad hon lär sig fort! När jag lämnade henne så åkte hon väldigt stapplande och stödde sig på två små koner. När jag sedan hämtade henne två timmar senare så susade hon fram utan hjälpmedel! :) De hade fikat varm korv och varm choklad, så det var en varm och mycket nöjd liten tjej som satt i bilen på vägen hem!


Jens åkte iväg på herrmiddag och jag och Joss åkte en sväng till ICA Maxi för att "lördags-proviantera"! Det blev pepparkakor, saffransgifflar, lördagsgodis, nötter och russin till glöggen och Jossan köpte en leksak för sin veckopeng. Middagen "avnjöts" på MAX.....

Väl hemma igen så bullade vi upp framför TV:n och tittade på årets första avsnitt av Julkalendern, "En riktig jul". Det kan nog bli bra tror jag, Jossan var nöjd.

Sedan somnade jag.....slumrade av och till i ungefär en och en halv timme medan Jossan lekte med sina nya grejor. Sedan fick jag skärpa till mig och vi mös tillsammans en stund innan hon somnade i soffan. Resten av kvällen ägnade jag åt att slå in 24 stycken små julklappar till Jossans presentkalender! :)

På söndagen var det uppvisning av Jossans gymnastikförening. Alla grupper visade upp sig, allt från småbarn på 2-3 år upp till elittrupperna. Riktigt kul att se! Jossan var jätte-duktig, hon hoppade ljushopp, hjulade och slog kullerbyttor. Hon var så fin i röd julklänning, flätor och för dagen nya röda örhängen! Bilder kommer....

På kvällen firade vi advent med glögg, pepparkakor, saffransgifflar och vi tände våra ljus. Både adventsljusstaken och våra datumljus, Jossan och jag har vars ett! :)

Inga kommentarer: