18 december 2007

Helgens bravader!

I fredags höll vi på till sent sent på natten och fick i ordning i köket och vardagsrummet! Äntligen!! Vi var så trötta så att vi höll på att falla omkull men vi ville verkligen bli klara. Visserligen är det lite lister, fönsterkarmar, handtag och så kvar - men det är städat, allt finns nu i sina skåp och så vidare. Man kan börja leva på nedanvåningen igen!

På lördagen tog Jens med Jossan till ridningen och jag fixade lite hemma. Senare på förmiddagen åkte jag in till Malmö för besök hos Maria och fick håret klippt och tonat! Skönt!! Och mysigt att sitta där i lugn och ro och prata.

Sedan var det hem och duka och göra fint. Jens hade fixat och trixat med det sista så att det såg riktigt fint ut. Klockan tre kom Jens föräldrar och mormor och farmor - vi skulle fira Franks födelsedag. Eftersom tanken var att vi egentligen skulle vara hemma hos Frank och Lotta så hade de mat med sig! Nu var vi hos oss för att Jossan skulle kunna gå på kalas hos Kajsa. Det var väldigt smidigt det där, att gästerna hade maten med sig!! Både varmrätt och efterrätt! :)

Det var en jätte-mysig kväll! Super-mysigt att få sitta och mysa i vardagsrummet och njuta av både sällskap och att det var så fint - och färdigt!

När gästerna åkt hem så slappade vi och hade det mysigt. Vi drack lite glögg, Jens slappade i soffan, jag läste bok och Jossan lekte med sitt dockhus. Till slut blev både Jens och Jossan trötta och gick och la sig. Lugnet la sig, julmusik på stereon, julte i muggen och en jätte-bra bok i handen! Sååå mysigt!!

På söndagen lekte Jossan med Rebecca hela dagen. Vi var på ridskolan och tittade på luciatåg/julshow - mysigt men kallt!! Brrr!!! Jens målade lite i hallen och började också måla fönstren i både hallen och köket. Vitt såklart! Christine var inne en sväng och vi drack lite glögg och pratade.

Så, en ganska fullspäckad helg - men ändå mysigt!!

(Ser att jag skrivit ordet "mysigt" hur många gånger som helst, men det är verkligen min känsla från den här helgen även om det var ganska mycket som hände. Mysigt!!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkade mysigt

Pappan (till jennican)

Jennica... sa...

Hahaha!!! :)