23 november 2007

Köket - Bakslag

Igår var ingen bra dag....

För det första så tycker vi att det går lite långsamt nu, vi vill gärna att det ska hända något varje dag. Vi vill ju helst inte att det ska dra ut på tiden mer än vad som verkligen behövs.

Igår skulle målaren komma, och planen är att han ska vara klar så att man kan börja montera skåp på måndag. Det vill säga, han hade igår och idag på sig om han inte vill jobba helg. När jag kom hem igår så visade det sig att han plastat och tejpat in golvet, vilket i och för sig var bra. Men - sedan hade han inte gjort mer....han hade varken spacklat, slipat eller målat.... Hrm, plasta in golv kan vi göra själva....

Sedan så ringde de från Nordsjö och meddelade att tapeten inte kommer förrän den 5 december. Från början hette det att det skulle ta två dagar, i värsta fall en vecka. Detta är inte så bra eftersom vi hade velat tapetsera väggen innan skåpen ställs på plats. Nu ska vi ju inte ha överskåp, men ändå.

Jens packade upp vinkylen och tog sig en titt på den - den var svart, inte silvrig.... Fel där med. Så idag ska han ringa och försöka få till ett byte.

Så - ingen bra dag igår!!
Nya friska tag i dag. Hoppas att målaren kommer - och gör vad han ska! Hoppas att det inte blir mer strul med vinkylen...

2 kommentarer:

Kim sa...

Fy vad tradigt, fast samtidigt så kanske det var lika bra att allt trad kom på samma gång. Trist om lite går snett hela tiden ju!

Jennica... sa...

I och för sig sant.

Ska bli intressant att se vad målaren har haft för sig idag.