07 september 2007

Hemma igen och snart helg!

Då var man hemma i Sverige igen, resan gick bra. Vi hade ett bra möte som gav en hel del och de vi besökte hade kontor mitt i centrala London så vi hann i alla fall se några sevärdheter som skymtade förbi! Annars så är det ju så att även om man reser till en spännande stad som London i jobbet, så ser man inget mer än flygplats, hotell och det företag/varuhus man besöker.

Får ju skryta lite.... Vi var två stycken som var i London, men vi bodde på olika hotell. Så igår tog jag mig ensam från hotellet via tunnelbana och promenad till kontoret som vi besökte. Hittade riktigt bra och var väldigt nöjd med mig själv!! :)

Var inte hemma förrän vid halv elva tiden i går kväll och så upp i morse och iväg till jobbet....känner mig lite trött idag. Men jag ska ta det lugnt ikväll, och resten av helgen faktiskt. I morgon är det ridning, sedan kanske jag ska ta itu med lite fönsterputsning....får se om jag kommer till skott. På söndag dyker Jens hela dagen, kanske åker jag och Joss in till mamma och pappa och fikar och tar det lugnt.

4 kommentarer:

Kim sa...

http://w4.objektdata.se/pregen/472/OBJ30208_848704472/wp.htm Visning idag! Ser fin ut!

Jennica... sa...

Hela länken fick inte plats så jag kan tyvärr inte titta! :(

Kim sa...

http://w4.objektdata.se/pregen/
472/OBJ30208_848704472/wp.htm Bara du markerar så funkar det! Men nu har jag delat upp den åt dig.

Anonym sa...

Nu funkade det! Gick faktiskt inte att bara markera....

Super-fint!!! Riktigt snyggt!