20 augusti 2007

Helgens bravader

Detta har varit en skön helg. Lugn och mycket hemma-pyssel.

I fredags så grillade vi lite korv på lekplatsen med lite grannar. Det var ett initiativ för att få ihop våra barn lite, så att de tar mer kontakt med varandra. Också som en förberedelse för att de ska lära känna varandra lite mer så att de kan åka skolbuss tillsammans på morgonen. Det hade varit skönt för föräldrarna och kul för barnen, men såklart känns det bäst om man känner kompisarna som man åker med.

På lördagen så var Jossan på kalas hos Elin och Lina. Första gången hon träffade kompisarna på hela sommaren, hon hade jätte-kul!




Sedan kom Kimman och hälsade på! Det var mysigt att ha henne där och kunna umgås med henne! Det senaste året när hon hälsat på så har hon suttit med huvudet i "skol-böcker" och inte haft tid med något annat! Så nu så hade vi tid att prata lite, vi var ute och sprang, åt gott, såg film och lite sånt.



Jens var duktig och hade en massa för sig. Han klippte gräset, han slipade på trappan vi ska ha i sovrummet, han grävde upp en gammal ful rabatt och la nya kantstenar i den nya fina rabatten.



Lite konster hinner man ju också alltid med! Nästa vecka så börjar Josefine på gymnastik i Kävlinge på gymnastikföreningen SVEA. Det ska bli spännande!! Så nu blir det gymnastik på torsdagar och ridning på lördagar. Vi har fått bra tider och det känns som bra dagar i veckan, bra utspritt.



Igår var det dags att tvätta och städa bilen igen, det kommer en ny kille och tittar på den ikväll! Håll tummarna! De förra hoppade av. Den är jätte-fin men den har ju gått rätt så långt och det avskräcker nog lite. Men nu får vi hoppas att det ska gå vägen!

6 kommentarer:

Kim sa...

...och eftersom det var så fint och soligt väder tog jag såklart inte med mig jackan hem utan den hänger hos er...

Jennica... sa...

Åhh, vad bra! Så nu har jag en höstjacka!!! :)

Anonym sa...

Så duktig han verkar , han som klipper gräset...

Kim sa...

Höst och höst... regnjacka mer. Den är supersmutsig, så du kan ju tvätta den om du inte har något annat för dig!

Kim sa...

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=se&lc=sv&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10389

Var inte sååå fel på det, var en K610i!

Anonym sa...

Hej Imponerad!!
Ja, visst är han duktig! Han kan lite av varje....
Kanske visar han upp lite matlagningskunskaper ikväll...! ;)