14 juni 2007

Härlig dag!!

Vilken dag igår!! Riktigt lyckat!

Det började med en picknick-lunch i Norra Hamnen, vi gjorde egna baguetter - gott! Sedan tog vi en kaffe på Dunkers. Helt plötsligt glider det upp en båt (som ser ruskigt snabb ut) vid kajkanten precis utanför Dunkers. Den skulle vi åka med!


På med en stor dräkt och flytväst och sedan var det bara att hoppa i. Lite nervös var jag allt, ibland är jag så mesig och jag tänkte att jag kanske skulle vara rädd. Men oj! vad kul det var! Vi åkte upp till Arild, det tog ca 1 timme. En snitthastighet på 25-30 knop, vi flög fram över vågorna! Det var som att åka berg-o-dalbana i en timme. Vi skrek och skrattade! Så himla kul!
I Arild hoppade vi i land och promenerade bort till en underbar trädgård med ett super-fint hus med halmtak. Där väntade bubbelvin, jordgubbar och choklad! Vi satt där och mös i solen och pustade ut lite.


Sedan var det dags igen! 1 timme tillbaka igen, i samma tempo fast lite mindre hopp!

Precis innan vi åkte in i hamnen i Helsingborg så drog han rakt ut i sundet, det gick upp mot 40 knop! Riktigt fort! Sååå häftigt!! Helt plötsligt började båten pipa och motorn stannade....den hade blivit överhettad! :)

Väl iland så vilade vi ut över en öl. Sedan blev det middag på restaurang Barfota.
Det var en riktig höjdardag!! :)

Idag har jag träningsvärk i ryggen!! :)
Eftersom vi körde rakt mot vågorna på vägen upp till Arild så blev det rätt många hopp, och när båten slår i vattnet igen så blir det en kraftig stöt. Men, man får se det som ett träningspass! :)

1 kommentar:

Kim sa...

SÅ himla coolt! Vill också prova ju! :D