21 maj 2007

Sommardag!

Igår var det en riktig sommardag!

Sommarkläder, åka nercabbat, dricka kaffe ute i solen, barnen som springer runt i shorts - vi gjorde t o m ett besök i sommarkiosken i Bjärred och köpte glass jag och Jossan!

Annars har det varit en riktig "sova-över-helg"! Lovisa sov hos Jossan tors-fre, Jossan sov hos Molly fre-lör och i lördags sov Moa hos Jossan och Pernilla hos mig! :) Men det har gått bra och det är så kul att hon har så många kompisar. Jag och Pernilla hade också väldigt trevligt, mycket prat, mycket vin och god mat!

Annars har vi lite stridigheter just nu, lill-Joss och jag. Hon har ju ett humör som heter duga! Envis som synden...undrar var hon fått det i från....?! Hon svänger enormt snabbt, ena sekunden tittar jag på henne och undrar ungefär "vem är detta lilla monster och vad har du gjort av min lilla ängel?". Nästa sekund så vänder hon ansiktet mot mig och är samma lilla goa tjej som hon vanligtvis är....men det kanske är så det är att bli 7?!?! :)

När Jens kom hem på kvällen tog vi en liten runda i trädgården och gick en sväng i området, härlig kväll med härligt väder! Han hade haft det super-mysigt i Kungsbacka, det var tydligen ett fantastiskt ställe de hittat - en riktig pärla! Jossan fick en stor krabbklo som var ett fynd från havets botte, den har fått följa med till skolan idag för att visas upp! Hon fick också jätte-fina fenor!

Inga kommentarer: