14 maj 2007

Necessären!

Måste ju förresten rapportera om min necessär! :)
Det gick bara bra, jag kom på tricket! Jag har en massa prover på schampo, duschtvål, bodylotion, cremer osv som man får från tidningar. Ni vet sådana där småpåsar som innehåller några ml. Det blev perfekt och det blev t o m en massa plats över i den lilla plastpåsen!

Det är lite annorlunda att resa nu, jag har ju inte gjort det sedan de införde de här hårdare säkerhetskraven. Om man checkar in sin väska så är det inga problem. Men ska man bara vara bort över dagen så känns det ju onödigt och man vill ta med sitt bagage in i planet.
Vid säkerhetskontrollen ska man förutom sin väska lägga upp datorn, sin lilla plastpåse, jacka och skärp på bandet som skall röntgas. I London var de ännu hårdare, enbart ett handbagage per resande. Jag hade min resväska, min datorväska och min handväska...inga problem på Kastrup men nu blev jag stoppad. Lyckades trycka ner hela min datorväska i resväskan och Mikael, min kollega, fick trycka ner min handväska i sin väska. Upp med dator, plastpåse, av med skärp, av med jacka och även av med skor! Mycket att bära och fixa med!

Men men, allt gick bra! :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Oj! Och allt det där läskiga vill du att jag ska utsättas för?! =S För övrigt så var faktiskt jag också hos dig i söndags! :P Kram kram

Anonym sa...

Ska genast ändra! FÖRLÅT!!!!

Kim sa...

Hurra! =)