30 april 2007

Helgbestyr

Då var ytterligare en helg till ända. Inte så mycket trädgård denna helgen faktiskt, vi har försökt få iordning inne istället. Med alla hantverkare som gått ut och in plus att vi mest har fixat ute så behövdes det verkligen städas.

I lördags så putsade vi alla fönster, både ute och inne. Så skönt att få det gjort - och vad fint det blev! I går så städade jag nedanvåningen, dammade och dammsög. Jens dammsög och svabbade på ovanvåningen i lördags. Nu börjar det bli ordentligt inne också och det känns bra. Det har varit sådär så att jag inte alls har trivits, och det är inte så kul. Men nu är det fint igen!

Andra aktiviteter under helgen: Jens dök i lördags förmiddag i Arild, jag och Jossan var på ridning och Jossan har lekt med Molly hela helgen. Igår kom Frank och Lotta på fika och fick "le grande tour" och kollade in häck, vinbärsbuske, hallonbuskar, hängpilen och sovrummet! :)

Kimman har bott hos oss i helgen också, hon har fått hjälp av Jens att fixa en programmeringsuppgift. Nu är det bara en kvar - sedan så ska det vara slut!

Inga kommentarer: