15 april 2007

Fixar-dag nr 2!

Ytterligare en underbar dag, nästan sommar-känsla!

Det var två trötta föräldrar som blev väckta i morse, hela kroppen värkte av både löpning och trädgårdsarbete. Men efter lite mys - jag låg och läste och Jens o Joss såg på TV, och en god frukost så kom vi igång igen!

Josefine lekte med Rebecca hela dagen. Vi fortsatte att fixa i trädgården. Jens klippte hela gräsmattan, vi krattade upp allt löst gräs (läs MOSSA) eftersom det var så mycket så att vi inte kunde ha uppsamlaren på!

Jag tvättade ännu mer och även idag fick det hänga ute. Nu har jag en kul stryk-hög som väntar....

Jag förberedde för vår nya rabatt som ska anläggas utanför vardagsrumsfönstret på baksidan, mätte ut och så. Jens fixade de hål som funnits på ett par ställen i gräsmattan, grävde upp gräs från den nya rabatten och placerade där istället. Rena styrketräningen!

Målarna var här igår och gjorde första spacklingen, de skulle ha fortsatt idag men de kom aldrig. Ibland är hantverkare en parodi på sig själva!

Nu har Jossan äntligen somnat, det var svårt ikväll. Vi har ätit middag, lasagne. Och nu sitter jag och Jens vid vars ett bord och jobbar...som ni märker så fuskar jag lite och skriver på bloggen istället. Men nu ska jag fortsätta....

Inga kommentarer: